Spoed: 123427810

Geef jezelf een mooie witte lach cadeau!

Wist je dat verkleurde tanden kunnen worden veroorzaakt door het gebruik van koffie, thee, rode wijn en roken? Laat dit nou net de producten zijn die tijdens de kerstperiode nog eens meer dan gemiddeld worden geconsumeerd. Heb je last van verkleurde tanden en zou je hier graag wat aan willen laten doen?

Geef jezelf dan deze zomer een mooie witte lach cadeau en plan alvast een afspraak in!

 

De kosten

Complete bleekset tijdelijk voor € 250,-

Onze professionele bleekset kunnen we tijdelijk voor € 250,-* aanbieden. De set bestaat uit: een consult, boven & onder bitje, 2 tubes bleekgel, beschermdoosje en een tandenborstel.

 

Waarom bleken bij de tandarts en niet in een goedkopere bleekstudio?

Drogisterijen, webshops, bleekstudio’s, vrijgevestigde mondhygiënisten en schoonheidssalons mogen uitsluitend producten verstrekken die maximaal 0,1% waterstofperoxide bevatten. Dit percentage is onvoldoende voor een goed bleekresultaat.

In onze praktijk bleken we met 16% carbamideperoxide, hetgeen gelijk staat aan 6% waterstofperoxide. Zo verzekeren wij een professioneel bleekresultaat.

Het gebruik van dit hogere percentage is verantwoord omdat de tandarts je gebit heeft ‘goedgekeurd’ en de op maat gemaakte bleeklepels perfect aansluiten op je tanden.

 

De afspraak:

De afspraak voor tanden bleken plannen we altijd bij een van onze tandartsen in. Deze kan je namelijk precies vertellen of je tanden daadwerkelijk geschikt zijn om gebleekt te worden en dat is belangrijk om te weten!  

In sommige gevallen zouden tanden namelijk niet gebleekt kunnen worden, bijvoorbeeld als je kronen, vullingen en/of restauraties hebt. Deze bleken niet mee, waardoor er geen goed resultaat kan worden behaald. De tandarts kan je verder adviseren wat te doen in dit geval.

In de meeste gevallen zal tijdens deze afspraak direct een afdruk voor het bitje worden gemaakt en zal na +/- 12 dagen de bleekset gereed zijn.

 

Wil je een afspraak maken voor het bleken van je tanden?

Plan direct een afspraak in bij Colosseum Dental praktijk voor die mooie witte lach.

Bel voor een afspraak

Of vul onderstaand formulier in, wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Naam:*
Telefoonnummer:*
E-mail:

 

* excl. het vervangen van restauraties,  kroon-brugwerk en een gebitsreiniging.

Adres
Openingstijden
© 2022, Colosseum Dental Benelux. | Alle rechten gereserveerd.