MONDZORG OP HOOG NIVEAU

  • Complete mondzorg voor het hele gezin
  • Geen wachtlijst voor nieuwe patiënten
  • Persoonlijk aandacht voor iedereen

U bent van harte welkom! Online inschrijven in slechts 2 minuten.

 

Direct inschrijven

Onze patiënten geven ons een 6.9
6.9/1027
starstarstarstarstar

ANGST VOOR DE TANDARTS

Bent u bang voor de tandarts? En zoekt u vaak naar redenen om uw afspraak te verzetten?

Meer dan de helft van de mensen is een beetje nerveus voor een bezoek aan de tandarts. Een deel is zelfs zo bang dat ze voorgoed wegblijven. En dat terwijl iedereen weet dat wegblijven negatieve gevolgen kan hebben voor het gebit.
Voorkom gebitsproblemen en verklein de kans op een spoedbehandeling door regelmatig naar de tandarts te gaan voor een professionele periodieke controle. Maak uw angst bespreekbaar! U bent echt niet de enige.


Wij zijn allemaal goed getraind in de omgang met angstige patiënten. Bij ons is er altijd begrip wanneer u vertelt bang te zijn voor de tandarts en onze behandelaren houden hier rekening mee. Door goed met u te communiceren, zult u merken dat een groot deel van uw angst wegvalt. Geef bij het maken van de afspraak aan dat u bang bent en waar die angst vandaan komt, dan plannen wij meer tijd in voor een aangepaste behandeling.

 

OORZAKEN VAN UW ANGST

Weet u waar uw angst vandaan komt?
Bent u bang omdat:

  • U niet weet wat er gaat gebeuren?
  • U denkt dat de tandarts uw angst niet begrijpt?
  • U bang bent dat er iets fout gaat tijdens de behandeling?
  • U een slechte jeugdervaring (schooltandarts) heeft?
  • U het geluid of het gevoel tijdens het boren zo vervelend vindt?

Angst is een slechte raadgever! 
Laat uw angst niet leiden tot het uitstellen of helemaal afzeggen van uw afspraak. Wij zijn getraind u te helpen en hebben al veel mensen geholpen hun angst te overwinnen. Met een mooi en gezond gebit als beloning!

 

NIEUW! BEHANDELING ONDER NARCOSE

Binnen onze vestigingen bieden wij u een nieuwe mogelijkheid: behandeling onder narcose. Deze behandeling is geschikt voor zeer angstige patiënten. Kent u iemand met een tandartsangst? Laat het hem of haar dan weten! Bent u zelf geïnteresseerd in deze behandelvorm? Vul het formulier in of loop eens binnen bij één van onze vestigingen. Hier kunt u meer informatie vinden over de behandeling onder narcose.

 

NIEUW

DE NARCOSE TANDARTS

 

© 2016, Samenwerkende Mondzorgcentra.

Alle rechten gereserveerd.