MONDZORG OP HOOG NIVEAU

  • Complete mondzorg voor het hele gezin
  • Geen wachtlijst voor nieuwe patiënten
  • Persoonlijk aandacht voor iedereen

U bent van harte welkom! Online inschrijven in slechts 2 minuten.

 

Direct inschrijven

Onze patiënten geven ons een 6.9
6.9/1027
starstarstarstarstar

De narcose tandarts: angst voor de tandarts is niet meer nodig!

 

Binnen onze praktijken bieden wij u een nieuwe mogelijkheid: tandheelkundige behandeling onder narcose. De narcose behandeling is geschikt voor zeer angstige patiënten. Kent u iemand met een tandartsangst? Laat het hem of haar dan weten! Bent u zelf geïnteresseerd in deze behandelvorm? 

 

 

NARCODENT

Om behandelingen onder narcose aan te kunnen bieden zijn wij een samenwerking aangegaan met NarcoDent. NarcoDent heeft begrip voor de angst en eventuele verwaarlozing van het gebit. Vertel uw familielid, vriend of kennis over deze mogelijkheid zodat ook voor hen een gezond en mooi gebit haalbaar is. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.narcodent.nl.
 

ZET NU DE EERSTE STAP!

Klik hier om een gratis intakegesprek aan te vragen!
 

KENT U IEMAND DIE ZEER ANGSTIG IS?

Zeer angstige mensen hebben soms een duwtje in de rug nodig van een bekende.
Kent u iemand die om wat voor reden dan ook niet meer naar de tandarts durft? Bij NarcoDent hoeven zij zich niet te schamen.
 

ANESTHESIOLOGIE, WAT HOUDT HET IN?

Anesthesiologie is het specialisme dat zich bezighoudt met pijnbestrijding, narcose en verdoving. NarcoDent werkt samen met Anesthesia & Intensive Care Services (AIC Services). Deze organisatie is gespecialiseerd in hoogwaardige medische zorg binnen de anesthesiologie en de intensive care. Het anesthesiologenteam zorgt ervoor dat u veilig in slaap bent wanneer de tandarts de behandeling uitvoert en dat u hier dus niets van merkt. De anesthesiologen bij AIC Services zijn BIG-geregistreerd en werken volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA). 
 

WILT U MEER INFORMATIE OVER DE NARCOSE TANDARTS?

In onze praktijken is meer informatie beschikbaar over NarcoDent en de narcosebehandelingen. Ook kunt u met uw vragen terecht bij onze medewerkers. 
 

© 2016, Samenwerkende Mondzorgcentra.

Alle rechten gereserveerd.