MONDZORG OP HOOG NIVEAU

  • Complete mondzorg voor het hele gezin
  • Geen wachtlijst voor nieuwe patiënten
  • Persoonlijk aandacht voor iedereen

U bent van harte welkom! Online inschrijven in slechts 2 minuten.

 

Direct inschrijven

Onze patiënten geven ons een 6.9
6.9/1027
starstarstarstarstar

Cosmetische tandheelkunde

 

Lach de wereld toe!

Lacht u vaak? Of schaamt u zich vanwege uw gebit?
De vestigingen van Samenwerkende Mondzorgcentra bieden verschillende behandelingen op het gebied van cosmetische tandheelkunde aan. De tandheelkundige technieken van nu maken het mogelijk om vergeelde, kapotte of scheve tanden mooi wit, heel en recht te maken. Hiermee zorgen wij ervoor dat u (weer) met een stralende lach door het leven gaat! 
 
Is uw gebit al mooi, maar wilt u wel af van die oude donkergrijze vullingen die ze vroeger nog plaatsten? Wij vervangen ze door fraaie witte vullingen.
 

Facings

Het plaatsen van een facing is een mooie en simpele manier om scheve of vergeelde tanden te verbergen. Ook maakt een facing kleine beschadigingen als afgebroken tandhoekjes onzichtbaar. Zelfs een spleetje tussen de tanden is op die manier niet meer te zien. In sommige gevallen moet een verzwakt of aangetast gebitselementen vervangen worden door een vaste kroon. Wanneer u een of meer tanden en kiezen mist, vullen we deze mooi aan met nieuwe tanden en kiezen op implantaten of met een vaste brug.
 

Tanden bleken

Zijn uw tanden in de loop der jaren verkleurd door bijvoorbeeld het drinken van koffie, thee en wijn of door het roken? Dan kunnen we ook uw tanden bleken. Uw tanden worden dan verschillende tinten lichter. Informeer bij uw tandarts of uw gebit hiervoor geschikt is.
 

© 2016, Samenwerkende Mondzorgcentra.

Alle rechten gereserveerd.