MONDZORG OP HOOG NIVEAU

  • Complete mondzorg voor het hele gezin
  • Geen wachtlijst voor nieuwe patiënten
  • Persoonlijk aandacht voor iedereen

U bent van harte welkom! Online inschrijven in slechts 2 minuten.

 

Direct inschrijven

Onze patiënten geven ons een 6.9
6.9/1027
starstarstarstarstar

GNATHOLOGIE

Een tandarts-gnatholoog richt zich op de diagnose en behandeling van pijn en problemen met het kauwen. Tandarts Ouwerkerk heeft zich toegelegd op de behandeling van pijn en bewegingsbeperkingen van het kauwstelsel.
 

KLACHTEN GNATHOLOGIE

Vele voorkomende klachten zijn pijn in de kauwspieren, hoofdpijn, pijn in het kaakgewricht en pijn in en rond het oor, beperkte mondopening, kiespijn in een of meerdere tanden of kiezen, nekpijn en schouderpijn.
 

OORZAKEN GNATHOLOGIE

De oorzaak van deze kaakklachten is vaak multifactorieel en veelzijdig. Het evenwicht tussen belasting en belastbaarheid is verstoord. Er kan sprake zijn van overbelasting en / of verlaagde belastbaarheid. 
 
Heeft u last van pijn en bewegingsbeperkingen van het kauwstelsel? Tandarts Ouwerkerk heeft zich toegelegd op de behandeling van pijn en bewegingsbeperkingen van het kauwstelsel. Sinds 2004 is zij geregistreerd als gnatholoog bij de NVGPT. U kunt een afspraak met haar maken bij onze praktijk MZC Noordereiland te Rotterdam (onderdeel van Samenwerkende Mondzorgcentra). Ook als u geen vaste patiënt van Samenwerkende Mondzorgcentra bent, kunt u voor deze klachten bij ons behandeld worden. 
 
Na het maken van de afspraak krijgt u een vragenlijst toegestuurd. Als u de vragen zorgvuldig beantwoordt, geeft dat ons een goed beeld van uw klachten. Tijdens het eerste consult wordt u in de gelegenheid gesteld uw antwoorden nader toe te lichten en vragen te stellen. Tevens zal er tijdens dit eerste consult een uitgebreid onderzoek naar uw klachten plaatsvinden, zal er een diagnose gesteld worden en een behandelplan worden voorgesteld.

NIEUW

DE NARCOSE TANDARTS

 

© 2016, Samenwerkende Mondzorgcentra.

Alle rechten gereserveerd.