MONDZORG OP HOOG NIVEAU

  • Complete mondzorg voor het hele gezin
  • Geen wachtlijst voor nieuwe patiënten
  • Persoonlijk aandacht voor iedereen

U bent van harte welkom! Online inschrijven in slechts 2 minuten.

 

Direct inschrijven

Onze patiënten geven ons een 6.9
6.9/1027
starstarstarstarstar

ORTHODONTIE (BEUGELS)

 

GEBITSBEUGEL

We vinden allemaal dat een mooi recht gebit erg belangrijk is. Daarom zijn beugels voor kiezen en tanden al jaren heel normaal in het Nederlandse straatbeeld. Een beugel is ook niet meer generatiegebonden. Zowel oudere als jongere mensen vinden het de moeite waard om op die manier hun tanden en kiezen weer mooi recht te laten groeien. 
 

WANNEER IS EEN BEUGEL NODIG?

Het perfecte gebit komt maar zelden voor. Bijna iedereen heeft wel één of meerdere tanden of kiezen die niet zo mooi recht staan, of niet goed op elkaar aansluiten. Dat is geen ramp, maar het kan er wel voor zorgen dat u onvoldoende kauwt en dat is niet gezond. Een beugel is dan een uitstekende oplossing.
 

ZO WERKT EEN GEBITSBEUGEL 

Dankzij een beugel groeien tanden en kiezen weer in de gewenste richting. Heel belangrijk daarbij is dat uw beugel regelmatig wordt bijgesteld. Een beugel moet namelijk steeds alle kleine veranderingen aan de tanden en kiezen kunnen blijven corrigeren. 
 

DE tandarts voor ORTHODONTIe, DE BEUGELSPECIALIST

Orthodontie is het 'beugelspecialisme' in de tandheelkunde en corrigeert de scheefstand van uw gebit. Eerst wordt, door middel van een afdruk van het gebit en enkele röntgen- en gewone foto's, de scheefstand van het gebit onderzocht. Daarna krijgt u te horen welk type beugel het meest geschikt voor u is.

 

WAAR KUNT U TERECHT VOOR ORTHODONTISCHE BEHANDELINGEN?

NIEUW

DE NARCOSE TANDARTS

 

© 2016, Samenwerkende Mondzorgcentra.

Alle rechten gereserveerd.