MONDZORG OP HOOG NIVEAU

  • Complete mondzorg voor het hele gezin
  • Geen wachtlijst voor nieuwe patiënten
  • Persoonlijk aandacht voor iedereen

U bent van harte welkom! Online inschrijven in slechts 2 minuten.

 

Direct inschrijven

KLIKGEBIT KOSTEN EN VERGOEDING

 

KOSTEN VAN UW KLIKGEBIT

Heeft u last van een loszittend of pijnlijk kunstgebit? Een klikgebit biedt de oplossing voor iedereen die niet langer met een loszittend of pijnlijk kunstgebit wil rondlopen. Een klikgebit zit vaak comfortabeler en is gemakkelijk uitneembaar. Door de stevige constructie lijkt het alsof u uw eigen tanden nog heeft.. Hiernaast wordt het plaatsen ervan in vele gevallen zelfs vergoed door uw zorgverzekeraar.

 

ZORGVERZEKERING VERGOEDT UW KLIKGEBIT

Vergoedingen uit de basisverzekering verschillen en veranderen regelmatig. Voor actuele informatie hierover adviseren wij u uw polis na te kijken en/of contact op te nemen met uw eigen zorgverzekeraar. Op het moment dat u in aanmerking komt voor een klikgebit dienen wij de aanvraag in bij uw zorgverzekeraar!

 

GRATIS INTAKEGESPREK KLIKGEBIT

Bent u geïnteresseerd in een klikgebit? Dan nodigen wij u graag uit voor een gratis intakegesprek. Ook als u al in het bezit bent van een kunstgebit bent u van harte welkom. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en bedoeld om kennis te maken en uw wensen te inventariseren. Daarnaast zal de eventuele behandeling worden toegelicht. Wij hebben geen wachtlijst, dus u kunt direct bij ons terecht! De praktijken van Samenwerkende Mondzorgcentra hebben jarenlange ervaring met klikgebitten en de behandeling daarvan. Hieronder kunt u uw gegevens achter laten voor een gratis intakegesprek:

 

Naam:*
Geslacht:
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Vestiging van uw keuze:*
Opmerking/vraag:
Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? (maximaal 6 per jaar):*

 

*Verplichte velden

NIEUW

DE NARCOSE TANDARTS

 

© 2016, Samenwerkende Mondzorgcentra.

Alle rechten gereserveerd.