LAST VAN UW KUNSTGEBIT?

  • Gratis prothese check
  • Gratis intake voor een klikgebit
  • De beste oplossing voor iedereen

U bent van harte welkom! Plan direct een gratis check of intake.

 

Afspraak maken

< Terug naar lastvanmijnkunstgebit.nl
 

WELKOM BIJ MONDZORGCENTRUM LEIDSCHENVEEN

U heeft daarnet de postcode module gebruikt op de website lastvanmijnkunstgebit.nl. De praktijk die het dichtst bij u in de buurt ligt, is Mondzorgcentrum Leidschenveen. Onze praktijk, gevestigd in Leidschenveen aan de Mosselsingel bestaat sinds acht jaar. Bij ons mondzorgcentrum ligt de nadruk op preventie. Immers, voorkomen is beter dan genezen. Naast de traditionele tandheelkunde en preventie bieden wij ook cosmetische behandelingen aan. Ons hypermoderne centrum heeft de beschikking over de laatste technologieën en hoogwaardige apparatuur.

 

Gratis intakegesprek klikgebit

Wanneer u last heeft van uw kunstgebit en hierdoor bijvoorbeeld moeite heeft met praten of kauwen, kan een klikgebit voor u de perfecte oplossing zijn. Het klikgebit biedt meer stevigheid dan een regulier kunstgebit doordat het op meerdere implantaten in uw onder- of bovenkaak wordt vastgeklikt. Wilt u weten of dit voor u een mogelijkheid is? Kom dan langs voor een GRATIS intake!


Gratis prothese check

Heeft u het idee dat uw prothese (kunstgebit) te los zit en is uw tandvlees regelmatig geïrriteerd? Wellicht zit er dan een scheurtje in uw prothese en kunnen uw klachten eenvoudig verholpen worden met een (kleine) reparatie. Tijdens een GRATIS prothese check in kijken wij uw prothese na. De gratis prothese check is éénmalig en geen vervanging van een reguliere gebitscontrole.


Geef u direct op voor een gratis check of gratis intake!

U kunt zich nu direct online aanmelden voor een gratis prothese check of voor een gratis intake klikgebit. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

Naam:*
Geslacht:
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? (maximaal 6 per jaar):*
Ik wil graag een:*

 

*Verplichte velden

 

© 2016, Samenwerkende Mondzorgcentra.

Alle rechten gereserveerd.