LAST VAN UW KUNSTGEBIT?

  • Gratis prothese check
  • Gratis intake voor een klikgebit
  • De beste oplossing voor iedereen

U bent van harte welkom! Plan direct een gratis check of intake.

 

Afspraak maken

WELKOM BIJ CENTRUM VOOR GEBITSPROTHESE NOORDEREILAND

In ons Centrum voor Gebitsprothese Noordereiland kunt u terecht voor alle behandelingen en reparaties aan uw (gedeeltelijke) uitneembare prothese. In het centrum voor gebitsprothese huisvest een moderne behandelkamer. Uw (frame)prothese, plaatje, kroon of brug wordt in een tandtechnisch laboratorium gemaakt. U kunt met de klinisch prothese technicus overleggen over de juiste vorm en kleur van uw nieuwe tanden. Samen bepalen we wat het mooiste bij uw gezicht past.

 

GRATIS PROTHESE CHECK

Heeft u het idee dat uw prothese (kunstgebit) te los zit en is uw tandvlees regelmatig geïrriteerd? Wellicht zit er dan een scheurtje in uw prothese en kunnen uw klachten eenvoudig verholpen worden met een (kleine) reparatie. Tijdens een GRATIS prothese check kijken wij uw prothese na. De gratis prothese check is éénmalig en geen vervanging van een reguliere gebitscontrole.

 

GRATIS INTAKE KLIKGEBIT

Wanneer u last heeft van uw kunstgebit en hierdoor bijvoorbeeld moeite heeft met praten of kauwen, kan een klikgebit voor u de perfecte oplossing zijn. Het klikgebit biedt meer stevigheid dan een regulier kunstgebit doordat het op meerdere implantaten in uw onder- of bovenkaak wordt vastgeklikt. Wilt u weten of dit voor u een mogelijkheid is? Kom dan langs voor een GRATIS intake!

 

GEEF U DIRECT OP VOOR EEN GRATIS CHECK OF GRATIS INTAKE!

U kunt zich nu direct online aanmelden voor een gratis prothese check of voor een gratis intake klikgebit. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

Naam:*
Geslacht:
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? (maximaal 6 per jaar):*
Ik wil graag een:*

 

*Verplichte velden

 

 

© 2016, Samenwerkende Mondzorgcentra.

Alle rechten gereserveerd.