MONDZORG OP HOOG NIVEAU

  • Complete mondzorg voor het hele gezin
  • Geen wachtlijst voor nieuwe patiënten
  • Persoonlijk aandacht voor iedereen

U bent van harte welkom! Online inschrijven in slechts 2 minuten.

 

Direct inschrijven

Onze patiënten geven ons een 6.9
6.9/1027
starstarstarstarstar

PRAKTIJKEN SAMENWERKENDE MONDZORGCENTRA IN HET BEZIT VAN KEURMERK VOOR KWALITEIT EN PATIËNTVEILIGHEID

De tandheelkundige praktijken van Samenwerkende Mondzorgcentra hebben in 2015 het certificaat NEN-EN 15224 behaald. In april 2016 is ons kwaliteitssysteem opnieuw getoetst, met een succesvol resultaat. Hiermee hebben wij een verlenging van het kwaliteitscertificaat ontvangen en kunnen wij onze patiënten opnieuw de zekerheid bieden dat wij kwaliteit hoog in het vaandel dragen. 
 
 
De NEN-EN 15224 is de Europese norm voor kwaliteitsbeheersing in de zorg en wordt ook wel de ISO voor de zorg genoemd. In deze norm zijn aanvullende eisen gesteld ten opzichte van de ISO 9001 om daarmee beter te passen bij de kenmerkende aspecten van de zorg. De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsbeheersing.
Dit betekent dat de tandheelkundige praktijken van Samenwerkende Mondzorgcentra ISO gecertificeerd zijn. Een resultaat waar we uiteraard trots op zijn!

 

 WAT ZIJN DE VOORDELEN VOOR U?

  • Onze tandheelkundige praktijken staan voor zorgkwaliteit en patiëntveiligheid.
  • In onze tandheelkundige praktijken bieden we voortdurend zorg die voldoet aan de eisen van u als patiënt en die van de verschillende instanties die toezien op naleving van wet- en regelgeving zoals de Inspectie voor de Gezondheidszorg.
  • Onze zorg is aantoonbaar op orde.
 
 

© 2016, Samenwerkende Mondzorgcentra.

Alle rechten gereserveerd.