MONDZORG OP HOOG NIVEAU

  • Complete mondzorg voor het hele gezin
  • Geen wachtlijst voor nieuwe patiënten
  • Persoonlijk aandacht voor iedereen

U bent van harte welkom! Online inschrijven in slechts 2 minuten.

 

Direct inschrijven

Onze patiënten geven ons een 6.9
6.9/1027
starstarstarstarstar

sPONSOR van stichting medora

Stichting Medora is een non-profit organisatie die op een duurzame manier de gezondheid van de lokale bevolking in Nepal wil verbeteren. Per oktober is Samenwerkende Mondzorgcentra sponsor geworden van deze mooie en inspirerende organisatie.
 
Medora stelt zich ten doel om voorlichting te geven aan de lokale bevolking en legt hierbij de focus op preventie. Daarnaast verzorgt Medora medische en tandheelkundige hulp. Zo heeft Medora in Bachhauli (regio Chitwan) de bouw van een gezondheidscentrum (Community Health Center, CHC) gefinancierd. In dit centrum wordt voorlichting gegeven en medische en tandheelkundige hulp geboden. Voorbeelden hiervan zijn het verhelpen van kiespijn, het vullen van gaatjes, maar ook voor verloskundige en algemeen medische hulpvragen is er kennis en materiaal aanwezig. De hulpverlening is deels permanent en wordt uitgevoerd door de lokale hulpverleners, daarnaast wordt het centrum regelmatig bezocht door lokale specialisten van omringende ziekenhuizen of door Nederlandse en Belgische hulpverleners.
 
We zijn er als Samenwerkende Mondzorgcentra trots op dit mooie initiatief te kunnen sponsoren en het sluit bijzonder goed aan bij onze wens om met onze praktijken maatschappelijk verantwoord te ondernemen.
 
Graag willen we ook onze patiënten kennis laten maken met Medora. In de wachtkamers van onze praktijken vindt u meer informatie. Ook kunt u een kijkje nemen op de website van de stichting. En uiteraard zal Medora het zeer waarderen als ook u dit mooie initiatief wilt steunen d.m.v. een financiële bijdrage.
 

ONZE NIEUWSBRIEF

ONTVANGEN?

 

© 2016, Samenwerkende Mondzorgcentra.

Alle rechten gereserveerd.