MONDZORG OP HOOG NIVEAU

  • Complete mondzorg voor het hele gezin
  • Geen wachtlijst voor nieuwe patiënten
  • Persoonlijk aandacht voor iedereen

U bent van harte welkom! Online inschrijven in slechts 2 minuten.

 

Direct inschrijven

Onze patiënten geven ons een 6.9
6.9/1027
starstarstarstarstar

werken bij samenwerkende mondzorgcentra

Bij ons ligt de nadruk op preventie; immers, voorkomen is beter dan genezen. Naast algemene tandheelkunde en preventie bieden wij ook cosmetische behandelingen, implantologie, nazorg en reparaties van kunst- en klikgebitten aan. Wij werken op basis van de laatste technologieën en met behulp van hoogwaardige apparatuur. De vestigingen zijn verspreid over regio Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Kwaliteit en service staan bij alle vestigingen hoog in het vaandel. De overkoepelende organisatie is gevestigd in Oosterhout. 
 

PROFIEL MEDEWERKER VAN SAMENWERKENDE MONDZORGCENTRA

Medewerkers van Samenwerkende Mondzorgcentra en haar vestigingen zijn trots op de organisatie en dragen graag bij aan de verdere ontwikkeling van de organisatie. Vanwege onze snelle groei zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe professionele, goed opgeleide, enthousiaste en patiëntgerichte medewerkers die flexibel, gemotiveerd en representatief zijn en die zich voor langere tijd aan onze organisatie willen binden.

 

WAT BIEDT SAMENWERKENDE MONDZORGCENTRA AAN MEDEWERKERS

Wij bieden leuke, uitdagende functies in een dynamische organisatie waarin volop kansen aanwezig zijn voor verdere ontwikkeling. Onze medewerkers maken deel uit van een professionele organisatie met een groot aantal vakgenoten en een moederorganisatie die haar vestigingen ondersteunt op het gebied van personeelsbeleid, kwaliteit en zorg, opleiding, financiële zaken, inkoop en marketing/communicatie.
 
Voor actuele vacatures bij één van de vestigingen van Samenwerkende Mondzorgcentra: klik hier.
 

© 2016, Samenwerkende Mondzorgcentra.

Alle rechten gereserveerd.