MONDZORG OP HOOG NIVEAU

  • Complete mondzorg voor het hele gezin
  • Geen wachtlijst voor nieuwe patiënten
  • Persoonlijk aandacht voor iedereen

U bent van harte welkom! Online inschrijven in slechts 2 minuten.

 

Direct inschrijven

Onze patiënten geven ons een 6.9
6.9/1027
starstarstarstarstar

GEBITSPROTHESES

Voor een perfect passend kunstgebit, klikgebit of een vaste prothese staan de professionele tandprothetici, klinisch prothese technici en implantologen voor u klaar. In een laboratorium wordt uw gedeeltelijke of volledige kunstgebit, klikgebit, implantaat of andere prothese op maat gemaakt.

 

HEEFT U LAST VAN UW GEBITSPROTHESE?

Is uw tandvlees pijnlijk en geïrriteerd? Heeft u moeite met praten of kauwen? Durft u niet meer te lachen uit angst dat uw kunstgebit eruit valt? Oftewel, heeft u problemen met uw kunstgebit? Dat is echt niet nodig, er zijn voldoende, passende oplossingen en alternatieven voor u!

 

GRATIS INTAKE

Bent u drager van een volledig kunstgebit en heeft u interesse in een klikgebit op implantaten of een vaste prothese? Maak dan snel een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek.
Wij bespreken dan uw wensen en alle mogelijkheden en u krijgt een duidelijke uitleg over de behandeling. In Nederland wordt een klikgebit meestal vergoed door de basisverzekering. Uitgezonderd de wettelijke (eigen) bijdrage en uw eigen risico.

 

U bent van harte welkom!

GRATIS

INTAKE KLIKGEBIT

 

© 2016, Samenwerkende Mondzorgcentra.

Alle rechten gereserveerd.