MONDZORG OP HOOG NIVEAU

  • Complete mondzorg voor het hele gezin
  • Geen wachtlijst voor nieuwe patiënten
  • Persoonlijk aandacht voor iedereen

U bent van harte welkom! Online inschrijven in slechts 2 minuten.

 

Direct inschrijven

Onze patiënten geven ons een 6.9
6.9/1027
starstarstarstarstar

KLIKGEBIT

 

LAST VAN UW KUNSTGEBIT?

Heeft u moeite met kauwen of praten? Zit uw kunstgebit (te) los?  Of is uw tandvlees regelmatig geïrriteerd en doet het regelmatig pijn? Dan bent u een van de velen prothesedragers die daar last van heeft!
Dit soort klachten komen vaker voor en worden voornamelijk veroorzaakt door het slinken van het kaakbot. Dit slinken is een natuurlijk proces en wordt veroorzaakt door het ontbreken van tanden en kiezen. Daardoor ontstaat er ruimte tussen het kaakbot en de prothese en komt de prothese los te zitten. Dit is vaak de reden dat een drager van een kunstgebit niet meer voluit durft te lachen of uit eten durft te gaan. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor: het klikgebit.
 

DÉ OPLOSSING: HET KLIKGEBIT

Wilt u geen dag langer meer met een loszittend of pijnlijk kunstgebit rondlopen? Wij helpen u graag aan een definitieve oplossing. Het klikgebit, ook wel overkappingsprothese genoemd, is een kunstgebit dat op meerdere implantaten in uw onder- of bovenkaak vast klikt. Dat biedt veel meer stevigheid dan een kunstgebit. Bovendien is het voor u, als drager van het klikgebit, makkelijk uitneembaar, om het bijvoorbeeld te reinigen. Uw ongemak, onzekerheid en gene om te lachen behoren dan voorgoed tot het verleden. Daarbij is uw gehemelte vrij waardoor u meer proeft en het aanvoelt als uw eigen gebit.
 

VERGOEDING KLIKGEBIT DOOR ZORGVERZEKERAAR

Voor een klikgebit bestaat een vergoeding vanuit de basisverzekering, m.u.v. de wettelijke bijdrage en uw eigen risico. Wij helpen u graag en verzorgen voor u de aanvraag bij uw zorgverzekeraar. De voorwaarden zijn onder meer dat u al een gebitsprothese draagt of dat u volledig tandeloos bent. Als de zorgverzekeraar akkoord gaat met een vergoeding, betaalt u een deel eigen risico (afhankelijk van uw zorgverzekering) en een verplichte eigen bijdrage. Deze laatste kan mogelijk deels vergoed worden vanuit een aanvullende tandartsverzekering, als u deze hebt afgesloten.
 

VOORDELEN VAN EEN KLIKGEBIT

  • Smaak en gevoel zijn terug door ontbreken van een gehemelteplaat (niet bij gewone prothese in bovenkaak).
  • Weer zorgeloos lachen, praten en eten.
  • Gevoel van zekerheid groeit.
  • Voorkomt slinking van kaakbot en het invallen van de wangen.
  • Makkelijk te reinigen; u doet het klikgebit zelf uit en in.
  • Vergoeding vanuit basisverzekering m.u.v. wettelijke bijdrage en eigen risico.

GRATIS INTAKEGESPREK KLIKGEBIT

Als u geïnteresseerd bent in een klikgebit op implantaten of een vaste prothese, nodigen wij u van harte uit voor een gratis intakegesprek. Maak al uw wensen aan ons kenbaar en wij informeren u uitgebreid. Zowel over de mogelijkheden als over de behandeling. Al onze behandelaars hebben jarenlange ervaring met klikgebitten en helpen u graag weer aan een spontane, zekere lach.
 

GRATIS INTAKEGESPREK AANVRAGEN

Vul onderstaand aanvraagformulier voor een gratis intakegesprek klikgebit in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Let op: Dit gesprek is alleen gratis wanneer u volledig tandeloos bent en reeds een gebitsprothese draagt.
 
Naam:*
Geslacht:
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Vestiging van uw keuze:*
Opmerking/vraag:
Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? (maximaal 6 per jaar):*
 
*Verplichte velden
 
 

GRATIS

INTAKE KLIKGEBIT

 

© 2016, Samenwerkende Mondzorgcentra.

Alle rechten gereserveerd.