MONDZORG OP HOOG NIVEAU

  • Complete mondzorg voor het hele gezin
  • Geen wachtlijst voor nieuwe patiënten
  • Persoonlijk aandacht voor iedereen

U bent van harte welkom! Online inschrijven in slechts 2 minuten.

 

Direct inschrijven

Onze patiënten geven ons een 6.9
6.9/1027
starstarstarstarstar

TARIEVEN IN 2018

De kosten van de tandheelkundige behandeling zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en zijn voor iedereen gelijk. Klik hieronder op de lijst van uw keuze om de tarieven in te zien:
Tarievenlijst Tandheelkundige zorg
Tarievenlijst Orthodontische zorg

 

De tarieven van de tandtechniek worden op de praktijkwebsites gepubliceerd.


Heeft u na het lezen van deze lijst nog vragen over de tarieven? Vraag het gerust aan onze behandelaars en medewerkers, zij helpen u graag verder!
 

* Samenwerkende Mondzorgcentra is niet verantwoordelijk voor de juistheid van tarieven die gepubliceerd worden door derden. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Dit geldt evenzo voor type- en drukfouten.

 

VRAAG OM EEN BEGROTING VOOR BEHANDELINGEN BOVEN DE € 250,-

Tandheelkundige behandelingen bestaan vaak uit verschillende onderdelen. Zo kan er sprake zijn van verdoving bij een behandeling, extra isolatie, tussenlagen of techniekkosten. Het is daarom verstandig om voor duurdere behandelingen vooraf een begroting aan te vragen, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Voor behandelingen boven de € 250,- zijn aanbieders van mondzorg verplicht u een gespecificeerde begroting te geven. Indien u dat wenst zijn onze tandartsen ook bereid om een begroting te maken bij lagere kosten.

 

ONZE NIEUWSBRIEF

ONTVANGEN?

 

© 2016, Samenwerkende Mondzorgcentra.

Alle rechten gereserveerd.