MONDZORG OP HOOG NIVEAU

  • Vaste implantoloog
  • Speciale aandacht voor kinderen
  • Geen wachtlijst voor nieuwe patiënten

U bent van harte welkom! Online inschrijven in slechts 2 minuten.

 

Direct inschrijven

Onze patiënten geven ons een 6,9
6,9/1022
starstarstarstarstar

Wij stellen ons graag aan u voor!

 

Patricia van Dongen
Praktijkcoördinator

Mijn naam is Patricia van Dongen en ik ben sinds juli 2016 Praktijkcoördinator bij Mondzorgcentrum Leidschenveen. Op de maandag assisteer ik bij de tandarts/ implantoloog Adina Mosneguto en daarnaast verricht ik voornamelijk administratieve werkzaamheden. Samen met een leuk team van tandartsen, assistentes en een mondhygiënist zorgen wij ervoor dat de patiënten behandeld worden zoals wij zelf behandeld willen worden. Wat mijn werk zo leuk maakt zijn de cliënten die hier binnen komen voor een behandeling en weer met een glimlach de deur uit gaan.

 

   

Annette Oelp
Baliemedewerker

Mijn naam is Annette (Oelp) Ik ben sinds 2006 met veel plezier werkzaam bij MZC Leidschenveen. Vooral de omgang met veel verschillende mensen zorgt ervoor dat mijn werk nooit het zelfde is. In mijn vrije tijd zeil ik graag met mijn man en kat.

 

 

 

 

 

   

Menar Handy
Tandarts

Mijn naam is Menar Handy. Ik ben geboren in Irak. Op mijn 9de ben ik met mijn familie naar Duitsland verhuisd. Daar heb ik tandheelkunde gestudeerd. 5 jaar geleden ben ik voor de liefde naar Nederland verhuisd, waar ik nu met veel plezier woon en werk.

 

 

 

 

 

   

Adina Mosnegutu
Tandarts

Adina Mosnegutu is in 2003 in Roemenië afgestudeerd als tandarts. Direct daarna is zij gestart in de algemene praktijk. In 2008 werd begonnen met promotieonderzoek en in 2011 is zij in Roemenië gepromoveerd.In 2010 is mw. Mosnegutu naar Nederland verhuisd waar zij in de algemene praktijk in Brabant heeft gewerkt. In 2011 is Adina gestart met de postdoctorale Msc-opleiding aan het ACTA en in 2014 is zij afgestudeerd als tandarts implantoloog. Adina Mosnegutu is werkzaam bij Mondzorgcentrum Leidschenveen sinds mei 2014 waar zij zich bezighoudt met implantologie en algemene tandheelkunde.

 

   
Shabona Afzly
Mondhygiënist

Mijn naam is Shabona Afzly ik ben in 1984 geboren in Kabul en in 1993 met mijn ouders en zusjes naar Nederland verhuisd. Na mijn opleiding tandartsassistente in 2010 heb ik de studie mondzorgkunde op de hoge school Utrecht gedaan. In het laatste jaar heb ik mij verdiept in parodontologie. Sinds 2014 werk ik bij MZC Leidschenveen. In 2014 heb ik samen met mijn medestudent de 2e prijs gewonnen voor de NVM Oral B Scriptie prijs. De omgang met verschillende mensen trekt mij zeer aan in het vak Mondhygiëniste. Buiten mijn werk geniet ik van mijn twee prachtige kinderen.

 

 

 

Tessa Jansen
Tandartsassistent

Mijn naam is Tessa, ben sinds 2005 werkzaam als tandartsassistente en werk sinds 2 jaar bij Mondzorg Centrum Leidschenveen. Ik doe mijn werk met veel plezier en probeer iedereen, van alle leeftijden op hun gemak te stellen. Thuis ben ik moeder van 2 mooie meiden van 2 en 6. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen, reizen, koken en met mijn gezin leuke dingen doen.

 

 

 

 

 

 

© 2016, Samenwerkende Mondzorgcentra.

Alle rechten gereserveerd.