MONDZORG OP HOOG NIVEAU

  • Complete mondzorg voor het hele gezin
  • Geen wachtlijst voor nieuwe patiënten
  • Persoonlijk aandacht voor iedereen

U bent van harte welkom! Online inschrijven in slechts 2 minuten.

 

Direct inschrijven

Onze patiënten geven ons een 7,1
7,1/1026
starstarstarstarstar

ORTHODONTIE MONDZORGCENTRUM OOSTERPARKLAAN

Voor orthodontie bent u bij Mondzorgcentrum Oosterparklaan aan het goede adres. Wij hebben namelijk een orthodontist in huis!

 
MZC Oosterparklaan heeft een samenwerking met dr. Nop M.B.K. Willems, orthodontist te  Maarssen. Hierdoor kan orthodontie door een specialist aangeboden worden in onze praktijk, exclusief voor patiënten van MZC Oosterparklaan en van Ortho Maarssen.
 
Een orthodontist in huis heeft grote voordelen: patiënten kunnen dichtbij huis naar de orthodontist, afspraken bij de tandarts en orthodontist kunnen zoveel mogelijk met elkaar gecombineerd worden en de ‘lijntjes’ tussen tandarts en orthodontist zijn korter.
 
Nop Willems is in 2004 afgestudeerd aan het ACTA te Amsterdam en heeft vervolgens promotieonderzoek gedaan aan de VU te Amsterdam naar de ontwikkeling van kaakbot en heeft zich daar van 2008 – 2012 gespecialiseerd tot orthodontist. In de jaren daarna heeft hij ervaring opgedaan in praktijken van collega-orthodontisten en sinds 2014 is hij eigenaar van de orthodontistenpraktijk in Maarssen (zie www.orthomaarssen.nl). Ook voor die tijd heeft onze praktijk al goede ervaringen met hem opgedaan.
 
Ortho Maarssen voert op de donderdag orthodontische behandelingen uit in onze praktijk. Mocht de donderdag niet goed uitkomen, dan is het ook mogelijk om te kiezen om bepaalde delen van de behandeling uit te laten voeren in Maarssen. De praktijk in Maarssen is open van maandag t/m donderdag (ook op woensdagavond). Mocht er een pijnklacht zijn aan de beugel op andere dagen dan de donderdag, dan zullen deze verholpen worden in Maarssen.
 
Mocht u zich willen aanmelden voor een eerste consult, dan kunt u zich aanmelden door het contactformulier in te vullen op www.orthomaarssen.nl, door te bellen met de orthodontistenpraktijk in Maarssen op 0346-571617 of door te mailen met info@orthomaarssen.nl.
 
 

© 2016, Samenwerkende Mondzorgcentra.

Alle rechten gereserveerd.